Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att det här är en åsikt, men en åsikt jag tror många delar med mig.


Likhet

Allting likadant
skoluniformer
hår färg
klädes stil
ingen personlighet
husen gråa
taken svarta
kan man leva så?
allting likadant?
det är skillnader som gör livet
levnadsbart
Varför skulle allt vara lika?
skulle det vara mer jämlikt?
kanske
kanske inte




Övriga genrer av VictorÅström
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-11-23 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström