Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skönt det skulle vara

Så skönt det skulle vara
få somna på Din arm
med våra kroppar bara
så tätt intill varann.

Att vakna tätt intill Dig
få smeka ömt din kropp
och kanske älska lite
innan vi stiger opp.

Att gå till jobbet sedan
och veta att min vän
han väntar på mig redan
när jag kommer hem igen.

Så skönt det skulle vara
om Du var min.




Fri vers av kramea
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-23 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kramea
kramea