Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gittar

Jag tittar på mina knogar. röda. det torkar snart och då är det bara att torka bort.
blodet är både mitt och deras. de andras, de som lever av rädsla. jag fick nog till slut och sa nej. de fattade inte, jag menade allvar. deras fel. allting är deras fel, inte mitt, deras. skönt att bo nära, inte så många som stirrar på det röda. Stick o brinn Tannerfors, jag gittar.




Övriga genrer av VictorÅström
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-11-23 23:02



Bookmark and Share


  Jer
Ungt, rått... smart.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström