Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om blott jag haft en egen dotter






...om jag hade en egen dotter

hade säkert även jag höjt henne till skyarna

och när hon känt sig nå topparna

skulle jag och min värld

plötsligt vara henne så liten

och otillräcklig att hon skulle rymma

till en plats långt långt borta

där sådana som jag uträknat

kommer helt och hållet till korta...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-23 22:38



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Men det HAR du ju....
Kramiz
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP