Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljusa

I den svartaste tiden
vill jag få sväva fritt
och njuta av den svindlande färden
innan jag når det gråa det kalla

Trots att det finns dom
som ogillar att se mig
försöker jag skapa en stämning
att lysa som ett ljus i mörkret

För det är min tid nu
jag tycker jag är
bländande vacker

Och jag är stor nu
och ska kämpa
för att bli ännu större

Visst vet jag att det kommer en dag
då jag ska trängas undan på nytt

Men jag kommer
alltid att återvända
i min strålande vita mantel
av snö






Fri vers av snöö
Läst 734 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-11-24 11:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vintern är det ingen idé att bekämpa.
Den kommer varje år. Som ett straff.
2007-12-19

  Annika Gustafsson
Strålande.....
2007-12-16

  Stjärnöga
En urkraft som lyser
genom raderna och
ger skönhet åt allt
i mörkret! Vackert!
2007-12-14

  Eline.P
Underbar läsning så fylld av renaste styrka.
2007-12-07

  ninna
den här gav sting, härlig styrka i dina meningar bravo.
2007-12-05

  Björn Karlsson
Ja överskriften gör verkligen skäl
för dikten

Med enkelhet lyfter du upp en hel värld
med din lyrik

väl skrivet
2007-12-02

  aol
jag bara säger så magnifik vacker och sann


tack för dina applåder
2007-12-02

  Erik L
Lite ovanlig för att vara du (tycker jag) men väldigt bra skrivet.
2007-11-30

    Bodil Sandberg
\"För det är min tid nu..jag tycker jag är bländande vacker...och jag kommer alltid att återvända i min strålande mantel av snö\"....mäktigt..underbart..tjusigt ..befriande!!!!
2007-11-30

  Mats Henricson
Det strålar av självförtroende och pånyttfödd livskraft om dessa rader, man vill bli smittad !! HÄFTIGT !
2007-11-29

    ej medlem längre
Skön hyllning till snö! Vitt och vackert och ngt som många i världen inte kan ta del av...
Själv är jag måttligt förtjust i vinter men snö tycker jag om.
Kanonbra skrivet!!:)
2007-11-28

    JJ VIP
Härligt skrivet! En slags bottenstyrka vä beskriven... om att falla men resa sig igen... eller kanske försvinna och återkomma, det beror nog på om \"snö\" stavas med ett eller två ö...
Dikten är verklignen bra skriven! Bokmärker den och applåderar!
Mvh. JJ.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

snöö