Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysande Utsikter


Gud: - Jag vill anställa dig som \"Glad och god person\". Dina arbetsuppgifter blir att sprida glädje, att hänga på fik, barer, konserter och med vänner. Du skall visa på möjligheten att inte vara missunsam, att se ljust på tillvaron, att tänka med glädje och hopp på framtiden, att vara omstänksam om dem som sörjer och har det svårt. Du kan ge ut skivor och skriva böcker, du kan bara välja att .. att hänga. Du kan börja med en gång, och du får en rätt god lön och valfria bostäder där det behövs. Bil och resor ingår. Vad säger du?
Jag: - När har jag semester?




Fri vers av Dahnberg
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-05-10 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt man för rätt jobb?
2005-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Dahnberg
Dahnberg