Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen små vita stjärnor

Snön faller ned ute
Tusen små vita stjärnor faller till marken
Jag går ute, kylan biter mig i kinderna
Kylan kryper sakta på
Jag funderar på vad vi kunnat gjort annorlunda
Undrar vad vi borde gjort för att hållit handen nu du och jag
Snön faller och tiden går
Jag undrar vad vi kunnat gjort annorlunda
Vilka felsteg vi tog
Varför bråka vi över det där med träningen
Varför blev jag så sur när du flydde undan
Snön faller ute
Tusen små vita stjänor faller till marken
Och jag saknar dig men vet att du finns där
Vet att när jag är ledssen är du där med din trygga famn
När jag fryser värmer du mig
När mina tårar faller torkar du bort dem och håller om mig
Tusen små vita stjärnor faller till marken när jag går min väg
Du går din väg
Jag går min väg
Men alltid finns vi vid varandras sida ...

 




Fri vers av Freeb1rd
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-11-26 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeb1rd
Freeb1rd