Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det viktigaste.


I fantasin.

Jag flyr ut i ljuset
Ut på min äng, skuttar omkring i det gröna gräset
Ingenting, ingeting kan föra mig på andra tankar
För jag har min fina äng
Naturen och djuren är med mig
Ingen stress, ingen panik
Inget magont
Allt är bara grönt och vackert
Solen värmer mig som ingen annan kan
Inte ens du min kärlek
Inte mig, inte nu
För när jag vill vara själv då flyr jag till min drömvärld
När jag står i affären, när jag är i skolan
Så fort något är jobbigt finns du där
Min stora älskade fantasivärld!
Du är min trygghet
DU är min ÄKTA värld.




Fri vers av Freeb1rd
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 16:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hur kan den vara äkta om den är fantasi?
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Freeb1rd
Freeb1rd