Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är välkommen och efteråt kan vi dricka gevalia

Lägg dina ögon mot
mina inre asfaltsbeläggningar

Belys
mitt hjärta
och laga
där det en gång brustit

Sug in
mina depressioner
och låt dom få
passera -
ut

Kära lilla kroppsängel
du är som
balsam

för
själen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 18:31



Bookmark and Share


    Nattviol
kan ni inte dricka
gevalia innan istället?
tala om livet
tills orden tar slut...
sen - älskar ni
2007-11-27

  Lyckohäxan Enediel
Aaah! En \"soulmakeover\" Snyggt!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan