Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet direkt från egna erfarenheter. Är det greppbart. Eller svårtolkat. Eller kanske helt uppåt väggarna...? Underbart? Förfärande? Första gången jag delar med mig...


Brutalt begär


krampar längtande av lidande lusta
doftar ner i lungans botten

-din erotik

levande iris, vidgad pupill
fantastiska faror
svettigt vanvett
bekräfta!



splittrad stjärna singlar neråt
elden krossas som av is

-mitt mörker

fråntagen blick fryser av frostad fasad
flämtande fruktan
äcklande ärekränkning
kom tillbaka!




Fri vers av Tamilda
Läst 1177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-05-10 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fantastisk text av någon som vet att förhålla sig till det krävande!!!!

En pärla
2012-08-01

  Propella
Jag håller med alla andra. Det här var ångande, vackert, stilrent och begärligt!
2005-10-28

  Kylskåpspoesi
Detta var minsann en underbar resa för själen, maxpoäng till dig. *applåd*
2005-06-17

  aftermath
jävligt vackert!!
2005-06-11

  Baldy
Ouch! den gjorde riktigt ont...
2005-05-19

  swimsus@gmail.com
"fråntagen blick fryser av frostad fasad"..
ja..oh..detta ..är.helt suveränt...högsta betyg till dig!
2005-05-18

  nicklas ekström
makalöst bildspråk ... vackert och motsägelsefullt ... kraftfullt ... brutalt ...
2005-05-11

  Hans w-art Westlund VIP
den känns lite osammanhängande, men jag älskar meningen

"splittrad stjärna singlar neråt
elden krossas som av is

-mitt mörker"
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tamilda
Tamilda