Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första dam




primadonna dansar vackert på glasglöd
skrattar åt smärta och självdöd

svänger på höften, balanserar trollstav
steppar glatt på förberedd sidengrav

fladdrar med ögonlocket, signalerar charm
lockar och lurar med falskt låtsaslarm

smeker lekamen med förföriskt förtret
skrattar åt förbryllande dumhet

dansar vidare, dansar vidare, dansar vidare

Är du nästa friare?




Fri vers av Tamilda
Läst 905 gånger
Publicerad 2005-06-19 23:02



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Mycket snygg och snärtigt smågiftig till såväl sin disposition, sitt innehåll som till det syfte och mening som den förmedlar!
Tror dock denna första dam egentligen känner sig rätt ensam ...
2005-06-22

  aftermath
nu håller du i bollen!!
2005-06-21

    tower4
Dansa du, fortsätt att dansa.... jag dansar till dessa ord :-)
2005-06-20

  Liebestod
Mmm, otroligt bra! Du lyckas verkligen med orden...
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Tamilda
Tamilda