Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rim är nytt för mig...har inte bestämt mig för om jag tycker om det eller inte...men ett roligt nytt sätt att skriva på. Vad tycker ni?


Fingerad fasad




vaggas i osann famn
Hur kom du hit
falskheten är ditt namn

lögner bakom din starka rygg
Vet du vad jag menar
livslögner som gjort dig otrygg

sårad av din feghet, ditt svaga förfall
Kan du komma ur det
att anpassa dig efter en mall

ditt mörka förflutna har lämnat dig i skiten
Ska du ta tag i det
kan du tillåta dig att vara så liten

din krossade självbild ska inte bli min spegel
Jag har nog med mig själv
mina fartyg tar sig fram med egna segel

vill inte putsa min bild med ditt falska spott
Du vet väl vad som händer
innan du vet ordet av har jag gått




Fri vers av Tamilda
Läst 735 gånger
Publicerad 2005-06-04 18:57



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tycker du hanterar det här med rim alldeles förträffligt bra!
2005-06-22

  Jojo
Den här gillar jag! Snygg uppställning och rimmen fungerade ju riktigt bra! Bra skrivet!
2005-06-13

  Baldy
hmm..
2005-06-08

  Liebestod
En stark känsla av igenkännande... Du förstår nog varför. Du är duktig, keep up the good work.
2005-06-07

    tower4
Frid
Stark och berättande text där budskapet går fram. Tycker att du är bättre i din raka kommunikation utan rim!!
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tamilda
Tamilda