Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titeln är felknullad.


vägen
jag går
på,
tar aldrig
slut.
hur kan det va så?


vart är jag på väg?
vägen
tar med mig
till en
plats,
jag aldrig
varit förut.

svart&vitt,
färgblind
blev jag
där.
ser bara
saker
hur de egentligen
är.

klockar tickar,
som inget
är fel.
tiden går&går&går&går&går
varför blir jag inte hel?

önskan,
\"ta mig ett högre snäpp än himlen.\"
så jag får se på världen,
som den ser på mig.

vintern\'s andetag är snabba&korta,
jag önskar att jag var långtlångt borta.


.. för snön faller, precis som jag.




Fri vers av Chanel
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 21:53



Bookmark and Share


    undefined
riktigt bra, slutet är verkligen grymt med sista meningen där :)
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Chanel