Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du ha i ett snöre framför näsan ?

Kåthet är
en bra drivkraft

Att vara förbannad
är
en bra
drivkraft

Lathet däremot
är
en

dålig morot

Inte ens vegetarianer
kan knäcka den

nöten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-27 14:38



Bookmark and Share


  Eunice
gillar också den här :)
2007-11-27

  Just Emotions
haha den här gillar jag..
2007-11-27

    Nattviol
du slår huvudet på
den stolta spiken!!

sexualdriften
och
aggression
är vår starkaste
drivkrafter!!
(på gott och ont...)

så...varför är vi då
så lata?

kul formulerat
om snören och morötter!
2007-11-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Ha ha, gillas mycket..
vem kan knäcka den??/B
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan