Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna inte med några piffigheter ikväll älskling

Det finns inget sexigt i att betala räkningar,
inget sexigt alls
och alla OCRnummer är så långtråkiga
Det måste kunna göras på något piffigare sätt,
men färgglada papper skulle kanske kännas som ett hån
Pensionskuverten i orange sticker ju i mångas ögon
Hur som helst kan den där högen ta kål på vilken
romantisk tisdag som helst,
värre än tvättberget
och dammråttorna
Älskling,
kan vi inte kasta räkningssvalor ut från balkongen ikväll
eller kan du inte vika dig en rolig hatt




Fri vers av Tina-sol
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-27 19:57



Bookmark and Share


  Junibarn
Roligt slut, men hela texten var super! Bra skrivet!
2007-11-29

  Just Emotions
denna gillas** kanon
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol