Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan med hålet i väggen

Låter du mig gråta en gång till?
Tårar som faller
Vingar som vingar
Vi ska alla falla en gång

Vi tappar modet
Samtidigt som du står och pekar
-Titta pappa,det är ditt fel.

Du vänder dig om
Du vill inte se
Såren och ärren
som är ditt fel.

Klarar vi att gå igenom det igen?
I don\'t think so.

Låt mig gå
Låt mig försvinna
Låt tårar rinna
Du har förstört mig




Fri vers av Terre
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 13:18



Bookmark and Share


  Just Emotions
försvinn inte..

fortsätt absolut att skriva ist...
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Terre