Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig förstöra


Låt inte ljuden förstöra
Låt mig förstöra din verklighet
Jag vill så gärna
ta bort ditt vita ansikte
och färga dig svart

Klarar du av att göra det
som han gjorde?
Klarar du av att förstöra allt
Låt mig förstöra min verklighet
Jag behöver ingen hjälp.

De ligger på mitt bord
Som min trygghet i natten
men du flyr,jag vet.

Jag säger aldrig att du är svag
Det är inga pikar
Du har det farligt.
Men du lämnar mig kvar.

A needle tears a hole
The old familliar sting


Hurt är min vän inatt.




Fri vers av Terre
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-11-29 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terre