Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min karamell

Du är som en karamell,
en sådan som man bara vill ha en av
En och ingen mer
Frågan är om det är positivt
eller negativt
?




Fri vers av Tina-sol
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 20:22



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sug på den karamellen du, mycket bra fråga!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol