Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så lite


Ett möte

Ett leende
plötsligt han gav mig-
jag glömmer inte
känslans lycka

Efter lång väntan-
en okänd man
av vänlighet allena
kom mig nära.

Förstår du detta leendes kraft-
åtskilda läppar
levande, starka
som du gav mig?

Jag sänder-
ej en brännande kyss
ej en öm, lätt kyss-
ett litet leende till svar




Fri vers av vera gade VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-29 08:32

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh va härligt! Visst är det roligt att få ett litet leende av nån...man blir ju så glad :)
Tänk om alla kunde le mot minst en främling varje dag...*L*
2007-11-29

  isabel louise
leenden kan göra så mycket, de kan förgylla en dag :)
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP