Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Livet är inte
slut
om du lever

Livet är
inte slut om
du lever

Lever du ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 10:02



Bookmark and Share


  Gawain
Många levande döda har man mött. Inte många lever i ordets verkliga mening, det är svårt under de förhaållande de flesta låter underkasta sig..

Gillar den här!
2007-11-29

    Maria Malm
Japp!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan