Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antimobbtext


Ett rep runt halsen, ensam i mörkret

Vindruvornas
kamp i kylan
är ingenting
mot

en utfryst själ

Taggarna
från rosenbusken
sticker bara
ett tag

ord
slutar aldrig
att
göra ont

En klapp
på axeln vill alla ha

men få vill
ha
en smäll på käften
varje dag

Klungorna
runt
den oförsvarbara
är

oförsvarbart

Släng era vapen
synliga
och osynliga

Öppna era ögon
och gråt
innan det är
försent
att säga


förlåt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger
Publicerad 2007-11-29 15:46



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
oj. många ord men den sa mycket. bra skrivet.

\"Släng era vapen
synliga
och osynliga\" gav en viss styrka i texten och slutet var jättebra.

ord slutar aldrig att göra ont men de slutar inte heller att beröra.
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan