Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar. Paris.


Betraktelser från en bar LVI

~~~


när paret för sent upptäckte
att drinkarna
hade höjts med tio euro per styck
sedan förra beställningen

smet de skrattande,
var för sig,
osedda ut från den dunkla baren


innan servitören hann återvända
till bordet med beställningen




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-29 15:55



Bookmark and Share


  Regular
run Forest run...hade nog gjort detsamma
2008-08-28

  Ulf Lagerholm
en klassisk springnota -
har aldrig vågat själv
innan jag dör, å det kan
ju ske närsom, ska jag
banne mej testa -

inte för att det blir
billigare -

spänningen ba

tack för påminnelsen
2007-12-01

  ninna
lura, bli liurad bra gjort.
2007-11-30

    Bodil Sandberg
heheheee...ser framför mig dessa fattiga pariser(studenter kanske)..hur de fnissande flyktar från den dunkla lokalen...och den snopne servitören...med de tvenne fördyrade drinkar...dina betraktelser är så härliga!!!!!
2007-11-30

  Daniel_78 VIP
när vi var i paris för ett år sedan
var det nästan slagsmål om
vem som hade bäst billigast
och starkast drinkar,
de smakade iallafall attans
och bartenderna stötte på mig
som bara den.
2007-11-29

  Jessica Ebbesson
Det var en saftig prishöjning. Förstår att de försvann spårlöst ;)
2007-11-29

  Neal
logiskt !
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan