Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slänger på den sista jorden och då föds ett frågetecken i min panna

Om man begraver
allt
sitt förflutna

och bara
ser
framåt

Kan man
behålla barnet
inom sig
då ?






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-29 20:16



Bookmark and Share


    Nattviol
men - du ÄR ditt förflutna!
utan det hade DU inte varit!

så - vadå, levande begravd, eller...
*s*
nänä...

du får hitta på nåt annat sätt
att behålla ditt inre barn -
vilket jag iof tycker att du verkar
göra med bravur!

; ))
2007-11-29

  isabel louise
hmm...bra fråga! är det inte så att om man begraver sitt förflutna förlorar man en bit av sig själv...?
2007-11-29

  Last Word Spoken
om man nu kunde begrava
allt sitt förflutna
hade det varit mindre väsentligt
om barnet inom en överlevde...
..eller? Intressant!!!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan