Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre galleri

Jag har målat många tavlor
dock ej på uppspänd duk
jag har målat dem inom mig
de kan aldrig ställas ut.

Den vackraste av alla
i mitt inre galleri
har jag valt att kalla
en dag i harmoni.

Du och jag på stranden
gående, hand i hand
barfota i sanden
i lyckans varma land.

Glädjen att få leva
tillsammans just idag
samhörighet uppleva
det är Du och jag.

Du ser på mig och ler
jag ser på dig och ber
om ännu en dag för oss två
som av kärlek skall bestå.




Fri vers av kramea
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 20:35



Bookmark and Share


    eva m h
En tacksamhetens dikt!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

kramea
kramea