Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det man mest behöver vara det man minst orkar / vill ha...


Älskling, jag är hemma!







jag förlöjligar, föraktar och bespottar dig

Du är min trygghet

Försvinn!




Fri vers av Tamilda
Läst 701 gånger
Publicerad 2005-05-11 19:44



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
och det vanliga kletade sig fast vid hennes hud, hon log så där som om det nästan vore vackert med ett skepp som har brunnit
2005-06-18

  Edrik
Härliga kast!
2005-05-12

  Dan Linder
Snygg vändning med så små medel! Skickligt gjort!
2005-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tamilda
Tamilda