Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag grillar prinskorv medans den vita flaggan brinner hett, stubintråden närmar sig mitt inre och et

Man ska hålla fred
med kamrat och med
fru

Man ska hålla fred
med sitt dåvarande
och just
nu

Vem håller
fred
i mig ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 18:48



Bookmark and Share


  Gawain
Ugh! Fred är bra. Men vad som hänt har passerat, inget kan göras ogjort. Däremot kan man förlika sig med det förflutna och med fromhet i hjärtan skapa nytt. Tillsammans. Igen. :)
2007-11-30

  Snödroppe
Jag skrattar igenkännande!! det är galna leendet var nog det bästa av allt!! ;O)

Hur bär man sej åt,,,,,
2007-11-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Tänkvärda ord..
krig mot sig själv ska nog undvikas
om kärleken till sig själv är stor nog.
För du ska ju behandla andra som du själv
vill bli behandlat..
Måhända klyschigt...men sant tror jag./B
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan