Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och tänk om jag bara hittar på allt

Mitt allra bästa
näspetarfinger
har fått en spink
under nageln

Jorden slutar att snurra

Gudarna
kliar sig i skalpen

Vem kunde ana
en sådan katastrof

Inte ens
jag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-11-30 20:13



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Flumma är ochså ett
sätt att leva !
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan