Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror än mindre...

 

 

ibland

 

sväljer orden fasan
och bereder skuldkänslan
nya plattläggningar
att fylla med pjäser

alltmedan hopen dansar
på tå
för att inte bitas
av sin egen rädsla

en avlägsenhet
men tydlighet
så speciell
var när du öppnade dörren
till rummet
där du kreerade
verkligheten i smaker
bortom fattningsförmåga

luckor till ett djup
med motsägelsefulla bilder

---

i vilket av mina rum
skulle jag lägga
en i skratt
förmedlad skräckupplevelse

---

jag hade lovat mig själv
att se bortom ord
och aldrig styras av fördomar


i den verklighet landade
din berättelse
den skrattblandade skräcken

och fröet till lycka
tillika min förvåning

---

det skall alltid svida

här mötte jag mitt

 

högmod

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-30 20:22



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Bugar och tackar för dina kommentarer
Ha de gott resten av kvällen

Leif
2007-12-03

  aol
mitti fasan ett frö av lycka det ska va du leif som kan sy ihop en så fin poesi och få fram ett så fint flöde
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt