Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osamplade och glömda ?

Brutala samplingar
kväver min själ

och

Föder
nya
spyor
i dolda träsk

Fy fan

de va bättre förr

Annars
vore vi

osamplade !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan