Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har stickor och jag tänder på dig !

Jag vill slicka din våta

grotta

och därinne
gömmer sig

skatter
som regnbågen

avundas

Jag vill
smeka dig lugn
för att sedan

hetsa dig het
med ord som bara du

tänder på




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan