Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett farväl (bland så många andra)

1 meter är nog för att åtskilja två personer
2 meter är nog för att åtskilja världar
men 10 meter krävs för att döda kärlek

natten är djup, och efter tusen suckar
har jag skapat en alldeles egen bro
ut till en ödslighet, där ensam äntligen
lyckas drunkna, blekna, dö bort

inte ens under vitt ljus,
nej, inte tror jag längre,
på ditt, kärlekens, sus.

därför ska du nu,
ta min hand, och mig bistå,
innan jag helt slutar tro,
så att jag inte blir en väderbiten vintergrå,
den som aldrig hittar en egen, att kalla \"du\",
utan ensam i djupa natten, själv kvarstå.




Fri vers av Theodor Winters
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 01:54



Bookmark and Share


  Just Emotions
väldigt stark text som känns i hela kroppen.. applåder*
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Theodor Winters