Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ingen lust

Jag skulle
Jag borde
Jag måste
Jag behöver
men ändå
skiter jag i allt




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-12-03 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson