Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig själv

Jag sitter
med mig själv
i egna tankar,
svårt
att bli mera ego
eller det kanske
beror

vad man tänker på ?

Jag tänker
på hur jag ska kunna
skriva bättre,
mer intensivt,
vackrare
och poetiskare
än alla andra talanger här på sidan

Konstaterar till slut
att alla har vi vår unika stil
och den enda
man bör överträffa
är sig själv !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-05-12 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan