Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåshud i hjärtat

Gåshud i hjärtat
Kärlekskrypningar i benen
En kullerbytta framför dig
där jag själv vände mig
ut och in av ärlighet
i lekfullhet
och allvar
Jag ville inte bara ge dig känslan
av att du var rätt,
jag ville få den att stanna kvar
och utveckla oss båda




Fri vers av Tina-sol
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 19:08



Bookmark and Share


  Effell
\"Gåshud i hjärtat\" är verkligen en talande metafor. Man fattar precis. Eller gör sig åtminstone en egen bild av det.
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol