Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens då

känner hur du ligger här bredvid
andas tungt likt en tjock dimma
under stjärnvalv och måne likt
silverglas på bruten nattvals

min hud längtar efter fjärilskyssar
från ditt hemliga inre rum
(dit ingen nyckel längre når)
porlande vattenfall på din kind
när du ber mig att gå

att dela mitt hjärta
är din kyrkogårds djupaste grav
änglarnas vingar fladdrar hårt
när du nyttjar min magiska saga

i skogen ylar vargen
och träden kysser bergen godnatt
(skogens väsen vissnar i tystnaden)
här inne finns bara jag och din fasad
en mur jag vill riva för att älska

ditt ord skär upp min handled
tar farväl av min förtvivlade dröm
nordanvinden nynnar sin sista melodi
innan pärleporten stängs en sista gång




Fri vers av Eisa
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-04 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eisa
Eisa