Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte för din skull som jag grät den dagen

Det var inte för din skull som jag grät den dagen
Det var inte för din skull som jag grät den dagen

Det var för djuren och alla fåglarna i träden
Det var för människorna och den genmodifierade säden

Det var för dagar som aldrig skulle komma
Det var för omsorger som redan var för många

Nej, det var inte för deras skull jag grät den dagen
Det var inte för deras skull jag grät den dagen

Det var inte för djuren och alla fåglarna i träden
Det var inte för människorna och den genmodifierade säden

Det var inte för aporna, fiskarna och skogen
Det var inte för plågorna som täckte hela jorden

Det var ju min skull jag som grät den dagen
Det var ju för min skull som jag grät den dagen

För alla glåporden, hånet och slagen
För all min orättfärdighet som plötsligt kom i dagen

För att du älskade mig trots allt mit hat
För att du räddade mig och gav mig mat

För att du lyfte mig från avgrunden till klippan
För att du renade mig från sjukdomssmittan

Det var för den skull som jag grät den dagen
Det var för den skull som jag grät den dagen
Och det var tårar utav båda slagen




Fri vers av Daniel Abrahamsson
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-05 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Abrahamsson