Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund av verklighet

Låt mig flyga en stund,
från vardagen,
till verkligheten
där det finns tankar som spelar roll
som kanske inte förändrar världen
men mig
en smula

Låt inte fåglarna picka dessa smulor
och ögonen ur oss,
låt oss se på varandra
och bara vara
denna lilla stund
av verklighet




Fri vers av Tina-sol
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-05 18:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Helt ljuvlig önskan som jag stämme rin i - kan vi inte flyga tillsammans
2007-12-05

    Cajsa
Bra skrivet
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol