Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kommer alltid att ha förstört en del av mitt liv


Förstörelse förödelse

Du är lika insnöad som vintern -97 river och sliter i mitt inre tills
allt som finns kvar är tomt och tungt
jag ska svälta jag ska svälta tills mina spår i snön försvinner
jag ska svälta bort min tyngd tills skaren aldrig mer ger vika
jag ska springa för jag vet hur det är att kriga
jag har fan krigat i hela mitt liv

Och jag springer inte, jag räddar mig själv från flykten du är mitt uppe i.




Fri vers av Pausi
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-05 19:46



Bookmark and Share


  edvin medvind
Snyggt!

En detalj bara: ska det inte vara \"jag räddar mg själv från flykten du är mitt uppe i\" i sista raden? Tycker det låter lite konstigt annars. Annars väldigt bra.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Pausi
Pausi