Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvehövdad

 

 

att han inte vågade röra
nudda känslan
släppa drömmen
och tillåta fingret
följa dina mjuka konturer
var saltet i såret
han bar med sig
fortfarande

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 00:19



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Det är nog så svårt, att liksom våga...ändå och trots allt!
2007-12-06

    Maria Malm
Aj, salt i sår som kan göra så ont..
2007-12-06

  Thurizas
ajsan,hemskt att ångra saker man inte gjort. leva i nuet heter nyckeln va? jag gillar verklgien den här. får mig att tänka tillbaka på de där tillfällena jag själv önskat jag vågat röra konturerna.

*applåder*
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt