Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saxofonens saga

Genom tid och dröm
Huvudet fullt av rosa känslor

Saxofonens aftontoner
Inleder stilla vårt möte

I härliga mönster bakom mig
Ekar dina ord
Ett minne blott

Du är så vacker
När musiken spelar mellan dina händer

Vi reser tillsammans
På vår våg av blandade känslor
Genom väggar av sorg

Din ljuva röst med smak av vanilj och psykos
För alltid instängd i min mun

Ensam reser du tillbaka
På din våg av förvirring
Stum och för alltid förändrad




Fri vers av O_regelbunden
Läst 618 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-13 13:48



Bookmark and Share


  Chaparall
Livet är vilja och kamp. Denna dikt tycker jag har både detta i sig. Snygga pareringar här. Ja...oh..underbart!!
2005-05-15

  nea.
Den här var riktigt, riktigt fin ! Den får mig att tänka på omöjlig kärlek och att någon blir lämnad ensam. Sorglig och vacker på samma gång.
2005-05-14

  Susanna
Många kluriga metaforer!
Gillar särskilt "Din ljuva röst med smak av vanilj och psykos, För alltid instängd i min mun"
2005-05-13
  > Nästa text
< Föregående

O_regelbunden
O_regelbunden