Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
._. i hate that i love you.


fast i din tystnad.




hör dina andetag,
in-ut-in-ut-in-ut..
försöker läsa din tankar,
men omöjligt.
du vill inte släppa in
mig i det området.
inte en gång till,
har du lovat dig själv,
jag vet, för du lovade
det innan du stängde mig ute.

jag har inga ord,
för det var inte jag som gjorde fel,
det var inte jag som svek.
kanske lite, men inte alls på samma sätt.
mitt huvud är fullt av;
digdigdigdig och..
dig.
kan inte,
KAN INTE!
sluta älska dig,
för jag vill inte,
& det är alltid vad viljan vill som segrar,
eller hur?
jag vet,
du har en ny.
- just typiskt dig.
du är människan som är svärmad av myggor,
så fort du blivit av med en, kommer en ny.


det enda i livet jag ångrar är chanserna jag inte tog.

.. för nu är jag åter fast i din tystnad.




Fri vers av Chanel
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 15:43



Bookmark and Share


  Markattan
Väl framställda känslosamma rader om efteråt när det bara återstår tystnad och smärta.
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Chanel