Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haha, förlåt men jag har inte en aning! så nu ska jag ta ett duntäcke och springa runt till ebba grön och leka kyckling... aefan nu blev jag ju hungrig!


tror du på ödet?

det kanske var meningen
det kanske inte skulle funkat ändå
(hur mycket vi än vill tro det)


att verkligen tro på något
räcker inte riktigt till
(men gör det helhjärtat)


man måste kunna lita på det
ett skyddsnät, man faller inte lika hårt
(ha alltid någon nära)


att gilla vad man gör
det blir bättre då
(annars tvingar du dig att gilla det)


tålamod är världens värsta ord
men ändå viktigt
(vi måste erkänna det)


kämpaglöd, ge inte upp
våga misslyckas, försök igen
(du vill, du kan, du ska)


mer kan vi inte göra
resten får något annat ta hand om
(tror du på ödet?)







Övriga genrer av alonee
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-12-06 16:54



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket bra!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

alonee