Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är du lycklig nu?

”Jag älskar dig så jävla mycket,
kan inte sluta tänka på dig.
Du fyller mitt huvud med glada tankar
när det är grått och trist ute.
Händer något tänker jag bara på dig
och jag glömmer allt.
Du gör mig lycklig.
Jag hoppas du känner likadant...”



























- är du lycklig nu?




Fri vers av tvättstuga
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-12-07 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tvättstuga
tvättstuga