Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnar på låten gör du här: http://www.myspace.com/saltast


En glädje som är glömd

trettio dagar kvar till jul
känns som om löven nyss har ramlat
jag finner en längtan där
i en tid och en plats för längesen
trettio dagar kvar till jul
minns dofterna från ett bord
jag minns en glädje
och har glömt var den for

Trettio dagar kvar till jul
på tv är det bussnias karusell
ögonen får slå sig tomma
för att hela sig framemot påsk
Trettio dagar kvar till jul
reklamen skriker jag vet vart du bor!!!
jag minns en glädje
och har glömt var den for

Trettio dagar kvar till jul
huvudet är fullt av någon form av filter
gitarren klingar åter fritt igen
med toner från en sommarkväll
Trettio dagar kvar till jul
tomte kommersen slår
jag minns en glädje
och har glömt var den for

Trettio dagar kvar till jul
du åkte din väg längs med rälsen igår
och nu sitter jag kvar
du kunde lämnat mig ett spår
trettio dagar kvar till jul
här är dom sista nätterna i år
jag glömde glädjen
och har glömt var den for

Trettio dagar kvar till jul
en cola tomte dricker vatten i Chennai
Kalle anka putsar kameran från ifjol
barnen öppnar luckor dom är fast
Trettio dagar kvar till jul
kött på Ica får ny plast
minns nån en glädje
vet någon var den är?




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 22:30



Bookmark and Share


  Roger VIP
Hörde den på myspace.. bra jobbat!
Skön feel
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson