Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Osynlig palissad\"

När skymningen skär dagen,
skapas en osynlig palissad
där hänger jag upp min längtan.





Fri vers av Hamidpersia
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hamidpersia
Hamidpersia