Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utstirrad

Jag lever i de utstirrade ögonen, bleka på oskyddade ansikten.
I kölvattnet av den tveksamma närvaron
av logik och fakta möttes jag av kalla händer.
De och jag som rädda levande avbilder
i väntan på att bemötas av känslor!








Fri vers av Hamidpersia
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hamidpersia
Hamidpersia