Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig själv

Snabba rafsande drag med rakhyveln över benen,
ett snabbt, knappt märkbart lödder då håret får smaka på schampo och balsam,
det ilskna lilla ljudet då duschdraperiet dras undan och blöta fötter ner på golvet,
ryggen knappt torr innan kläderna dras på

Det var alldeles för länge sedan jag ägnade mig uppmärksamhet.

Mina ben är värda att tvålas in med lyxiga oljor,
smekas rena, lena, varma
Jag borde vara värd en hårbottenmassage i underbar tystnad eller med klassisk musik som sällskap
Nytvättade handdukar och badrockar
och sedan en lunch.
Längtar efter kiwi, banan, apelsin och smält vit choklad.

Jag vill inte vara egoistisk. Jag vill älska mig själv en stund.




Fri vers av Tina-sol
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-09 14:09



Bookmark and Share


  Krissie
Härlig livsbejakande text!

Meningen kiwi, banan, apelsin och smält vit choklad får det att vattnas i munnen på mig!

Jag brukar gå till affären Lush och dofta när jag känner mig i behov av en riktig självbevakande uppfräshning. Det är så härligt att få gå där å rå om sig själv!

Tack för att du påminde mig om de stunderna.
2007-12-12

  Lejonhjärtas poesi
Du har så rätt och är värd det och dessutom genom att älska sig själv så har vi lagt grunden till all kärlek.
2007-12-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Absolut!!!!
man ska vårda sig själv
inte glömmas bort.
OCH HINNA TA SIG DEN TIDEN IBLAND :)
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol