Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Jag skulle frysa i flera timmar för din skull
Skulle låta snön falla ner på min bara hud
Jag skulle gå flera mil en kall, snöig vinternatt

endast för att få vara med dig, hålla din hand

en liten stund till. Snälla




Övriga genrer av cat.s
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-12-09 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cat.s