Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rolling stones baby

Oh no not you again
messing up my life.


Du ligger längst ner på botten, ögon vilande på något där ovan. Blicken mot ett dimmigt ovan, du är inte säker på om du ramlat och slagit dig i huvudet eller om du tagit för mycket av det goda. Du ser något där uppe, kan det vara någon eller något du känner igen. Minnet sluddrar, vem där, vaggar dig till öde. Ansiktet uppåt, ögonen svullna, wow allt snurrar på riktigt nu.


Det bästa i livet är att sova och att vara på väg någonstanns.

Oh no not you again
fucking up my life.




Övriga genrer av cat.s
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-11 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cat.s