Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord.

Varje dag längtar jag efter dig.
Varje dag efter jobbet springer jag in i lägenheten, du måste vara kvar.
Varje dag ekar den där tanken i mitt huvud, du är borta du har lämnat mig.
Varje dag säger du att du älskar mig.
Varje dag känns som den sista.


För alltid i mitt hjärta




Övriga genrer av cat.s
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 14:13



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
OJ!
Vilken otrygghet du beskriver!
Föll rakt in i känslan!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

cat.s